Večerní odličovací rutina. :)

Krásný večer Vám přeji,

dneska bylo venku krásně, ale já moc nikam nemůžu. Byla jsem ráda, že jsem dneska došla do školy. :D Takže jako ještě zítra a v pátek budu doma, abych zvládla nějak ten Majáles. :) Už chci, aby noha byla v pohodě, občas to bolí, ale dá se to vydržet. :)

Většinou se teď odličuji micelární vodou od Avonu. O které jsem Vám psala recenzi, takže pokud chcete můžete si přečíst, moc spokojená s ní tedy nejsem. :/

Moje oblíbené duo je teď od Dermacolu, které mi velice vyhovuje. Nejdřív používám mléko na odlíčení a potom vodu, kterou pleť dočistím. Obojí nádherně voní. Krásně odlíčí vše. Pleť je pak krásně hebká, čistá. :) Za mě je tohle opravdu nejlepší, co jsem vyzkoušela. :)

Někdy když jsem líná, tak použiji odličovací ubrousky, ale to spíš jen, když se mi fakt nechce a nebo když někde cestuji. Tyhle jsou od Nivei a nejsou vůbec špatné. :) Mají jemnou parfemaci . :)

Občas se odličuji ve vaně, takže momentálně testuji tenhle gel od Garnier. Zatím mi moc vyhovuje, nádherně voní, neštípe v očích - což je vyloženě plus. Vše krásně vyčistí a já mám pak krásně vyčištěnou pleť. A nevysušuje což je další plus. :)

Když už jsme u té vany, tak tu mám ještě jeden přípravek od Dermacolu, ten si zatím taky nevede špatně a krásně vyčistí mojí pleť, kterou nevysušuje a pak je krásně hebká. :)

To je vše k mé odličovací rutině. :))

Čím se odličujete vy ? :)


Komentáře

  1. Pěkný článek, jen bych ti možná poradila více fotek, a méně smajlíků. Sice je pravda, že každý má jiný styl psaní, ale mně to trošilinku odrazuje. Nechci ti moc radit, ale zase myslím, že by tě taková kritika mohla posunout dál.

    Z produktů jsem myslím nezkoušela nic, odličuji se micelárkou Garnier, ale jakmile ji dopoužívám tak se k ní vracet nechci-sice mi vyhovuje, ale na druhou stranu je tato kosmetika testovaná na zvířatech, což je mi moc líto.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat