Spotřebováno za měsíc BŘEZEN

Krásný večer moji milí,

jak jsem slíbila, tak také plním. Dneska už si konečně dáme zase sekci na téma kosmetika. Tak snad se Vám článek bude líbit. :)

Ebelin 
Tamponky od značky Ebelin mám ráda. Mám ráda skoro všechny tamponky, které drží svůj tvar a ne že se hned po prvním odlíčení oddělí. :) Seženete v DM :)

Hodnocení: 10/10

Dove
Značku Dove mám moc ráda a proto ani tento deodorant není výjimkou. Nádherně voní. Vůně ale dlouho nevydrží. :/

Hodnocení: 7/10

Krém z Avonu
Krémy z Avonu mám moc ráda. Stojí málo korun a udělají skvělou službu. Tento už mám po několikáté. :)

Hodnocení: 10/10

Nivea pleťová voda
Pleťová voda, která je spíše určená jen pro dočištění pleti, ale já jsem se snažila se s ní i odličovat, ale to nedopadlo moc dobře. Moc dobře to neodličuje. :/ Ale jinak nebyla špatná. :)

Hodnocení: 6/10

Pěna od Avonu
Už jsem to psala minule. Mám moc ráda pěny od Avonu. Opět stojí málo korun, krásně voní a udělá obří pěnu a to toho tam nemusíte lít tunu. :) :D

Hodnocení: 10/10


Amia čisticí pěna
Jemná čisticí pěna, která mi zrovna moc nesedla. Krásně vonělo, hezky odličovala, ale moji pleť trochu vysušovala, ale jinak nebyla vůbec špatná. Hlavně jsem ji sehnala za pár kaček. :)

Hodnocení: 6/10

Řasenka Maybelline Lash sensational
Takhle řasenka byla fakt skvělá. Nádherně mi prodloužila a natočila řasy. Dlouho vydržela, neobtiskávala se, nežmolkovala se a neopadávala. :) Za mě jedna z těch lepších. :)

Hodnocení: 10/10

Řasenka Maybelline Big eyes
Takhle řasenka má dva kartáčky. A to jeden na horní řasy a druhý na spodní řasy. Což mi přijde fajn, ale zase na druhou stranu je to hrozné práce. Nejdřív si udělat horní řasy pak zase to zandat a vyndat druhý kartáček. Je to více pracnější. Ale jinak nebyla vůbec špatná. Natočila, prodloužila, neopadávala. :)

Hodnocení: 9/10

Řasenka Maybelline the one by one
Dneska tu mám jen řasenky od Maybelline. :) Ani tahle nebyla vůbec špatná. Ale ta mi přišla trochu víc mokrá, takže mi trochu slepovala řasy, ale když vyschla, tak už byla dobrá. :) Opět byla fajn, natočila řasy, prodloužila, neopadávala. :)

Hodnocení: 8/10

Rexona Maximum Protection
Tohle je podle jeden z těch povedenějších krémových deoderantů. Opravdu zabrání pocení, dlouho vůně vydrží a krásně to voní. :) Za mě byl opravdu skvělý. Určitě si ho pořídím znovu. Jen cena je trošku mínus. Stojí asi 150,-

Hodnocení: 9,5/10

Tělový sprchový gel Avon
Mám ráda tělové sprchové gely, protože jsem líná, ale určitě nejsem jediná, že ? :D Nerada se mažu. A proto volím všechny jiné cesty a proto je pro mě lepší tělový sprchový gel. Ale tenhle nebyl nic extra. Trvalo mě než se to smylo a hlavně mi přišlo, že žádné velké vyživení pokožky se nekonalo, takže určitě se vyplatí zainvestovat třeba do Nivei. :)

Hodnocení: 3/10




Komentáře

  1. No pěkně se ti to nahromadilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle shrnující recenze jsou super! :) Docela mě láká ta řasenka od Maybelline! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat