Prázdniny ! :)

Krásný večer vám přeji,

omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, ale bohužel články někdy nebudou každý den, ale budu se snažit, aby byly třeba ob den. :) 
Dneska mi oficiálně začaly jarní prázdniny. Teda pro mě to moc prázdniny nejsou, protože už od pátku jsem v práci a jdu až do pátku. :D Takže mi pak přijde, že ani žádné nebyly. Ale když chci peníze, tak hold pro to musím něco udělat. :)

Už jsem vám psala, že se mi blíží závěrečky z autoškoly ? Pokud ne, tak teď už to víte. :D Přesný termín je 3.3.2016 doufám, že toto datum bude úspěšné. :) Takže hodně času trávím tím, že se učím na testy. 

Viděli jste někdo film Lída Baarová, který je někdy od ledna v kinech ? My jsme na tom byli s taťkou a musím říct, že to bylo hrozně pěkně natočené, ale taky dost silné. Brečela jsem u toho, ale určitě stojí za to se na to podívat. Můžu jen a jen doporučit. :)
S mamkou chceme jít pak na Decibely lásky. :)

Přemýšlím jestli jsem vám ještě chtěla něco důležitého napsat. Zítra snad bude nějaký lepší článek. Tohle je jen takový ,,deníček'' aneb trochu informací. :)

Pokud máte prázdniny, tak si je užijte. :))


Mějte se krásně a pokud mě chcete sledovat na instagramu, tak určitě můžete. :) https://www.instagram.com/ma.ky.142/

PS: Mám soukromý profil, ale většinu lidí potvrzuji. :)




Komentáře

  1. Hezký "deníček" :) mně bohužel jarní prázdniny za chvíli končí.. :D ale užívám si. Hlavně ti přeju ať uděláš závěrečky z autškoly ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám radost,že se ti líbí blog.
    Držím palce, ohledně závěreček. Já rozhodně, nevnímám prázdniny, protože taky pracuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radost,že se ti líbí blog.
    Držím palce, ohledně závěreček. Já rozhodně, nevnímám prázdniny, protože taky pracuji.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat